Schładzarko-zamrażarki szokowe
Szokówki wolnostojące PRO / PRO+
Czym charakteryzują się schładzarko-zamrażarki szokowe?
Suwerenne planowanie, szybkie przygotowanie, najwyższa jakoś
„Świeżo przygotowane smakuje najlepiej” to twierdzenie śmiało
możemy odłożyć do akt. System schładzania i przechowywania
wcześniej przygotowanych potraw firmy Rilling made by Krosno-
Metal konserwuje przygotowane potrawy zachowując ich aromat
oraz jakość produktów na najwyższym poziomie nie niszcząc struktury
produktu. Nie oznacza to bynajmniej konieczności pójścia na
kompromis w zakresie jakości potraw i ich smaku. Przeciwnie,
technologia smart-fresh zapewnia produktom spożywczym najwyższe
bezpieczeństwo, ponieważ procesy chłodnicze zachodzą bardzo szybko,
są kontrolowane i ochraniają jakość i smak.
Zakres zastosowania
Technologia smart-fresh otwiera przed wszystkimi rodzajami potraw
nowe możliwości przygotowania i przechowywania świeżo przyrządzonych
dań. Już gotowe do podania mogą zostać zakonserwowane
i są gotowe do zregenerowania i serwowania o każdej porze.
Amortyzacja
Racjonalne przygotowanie potraw jest codziennym wymogiem
w profesjonalnej kuchni. Schładzanie szokowe poprawia ekonomikę
i wydajność pracy. Pracując na porcjach oszczędza się czas,
a możliwość przygotowania większych ilości potraw równocześnie
pozwala zmniejszyć koszty.
Schładzarko-zamrażarki szokowe
Czym charakteryzują się schładzarko-zamrażarki szokowe? „Świeżo przygotowane smakuje najlepiej” — to twierdzenie śmiało możemy odłożyć do akt. Technologia schładzania i przechowywania wcześniej przygotowanych potraw konserwuje produkty, zachowując ich aromat oraz jakość na najwyższym poziomie, nie niszcząc przy tym struktury produktów. Nie oznacza to bynajmniej konieczności pójścia na kompromis w zakresie jakości potraw i ich smaku. Przeciwnie — technologia ``Cook&Chill`´ zapewnia produktom spożywczym najwyższe bezpieczeństwo, ponieważ procesy chłodnicze zachodzą bardzo szybko, w kontrolowany sposób, co pozwala ograniczyć rozwój flory bakteryjnej.
Producent schładzarko-zamrażarek szokowych
Technologia ``Cook&Chill`´ otwiera przed wszystkimi rodzajami produktów spożywczych nowe możliwości przygotowania i przechowywania. Także gotowe do podania mogą zostać schłodzone lub zamrożone, dzięki czemu można je serwować
Schładzarko-Zamrażarka szokowa to sprawdzone urządzenie, uważane przez wielu szefów kuchni, jako niezbędne w nowoczesnej i bezpiecznej technologii obróbki żywności. Firma Rilling oferuje także funkcje sterylizacji komory urządzenia ozonem co dodatkowo podnosi poziom higieny w Twojej kuchni.
Schładzarko-zamrażarka szokowa
Racjonalne przygotowanie potraw jest codziennym wymogiem w profesjonalnej kuchni. Stosowanie takich urządzeń jak schładzarko-zamrażarki szokowe poprawia ekonomię i wydajność pracy. Pracując na porcjach oszczędza się czas, a możliwość przygotowania większych ilości potraw równocześnie pozwala zmniejszyć koszty. To także doskonały sposób na szybsze przygotowywanie tortów, ciast i kremów, które wymagają odpowiedniej temperatury do dalszych prac czy serwowania na stół. Sprawdź, co w swojej ofercie maproducent schładzarek szokowych.